Otoyoldaki çukur tehlike saçıyor

Sarıyer'de otoyolda oluşan çukur, sürücülere tehlikeli anlar yaşatıyor. Yoldaki çukur orman yangınına gelen belediye ekipleri tarafından fark edilirken, çukurun yanından hızla geçen otomobiller dikkat çekiyor.

Otoyoldaki çukur tehlike saçıyor
04 Eylül 2013 Çarşamba 18:57 tarihinde eklendi.

Hacıosman tüneline giden yolda henüz bilinmeyen bir nedenle çukur oluştu. Çukuru, yangın için Çayırbaşı Mahallesi’ne gelen belediye ekipleri fark etti. Belediye ekipleri gördükleri çukurun yanına dal koyarak tedbir almak istedi.

Belediye çalışanları telefonla yetkilileri arayarak çukurun onarılması için ekip çağırdı. Futbol topu büyüklüğünde oluşan çukurun derinliği belirlemezken, belediye ekipleri temizlik fırçasını çukura sokarak derinliğini ölçmeye çalıştı.

Çukuru fark eden belediye çalışanlarından Salim Gençoğlu, “Kuyu kadar burası boş. Hacıosman tünele bağlanan yolda 2 metre derinliğinde çukur var. Buraya yangına gelmiştik. Tesadüfen gördük. Çukuru kimse de fark etmiyor. Facia olabilir, arabalar düşebilir. Büyük ihtimalle burada bir çöküntü var. Ama altında ne olduğunu bilmiyoruz. Altı kesinlikle boş. Fırçanın sapını yutuyor.” dedi.

Çukurun oluştuğun otobanda herhangi bir kaza meydana gelmezken araçların süratli bir şekilde çukurun yanından geçmesi dikkat çekti.


CİHAN