"Özel hayatım satılık değil"

Vanessa Paradis, Johnny Depp'le olan ayrılık konusundaki sessizliğini bozdu

Özel hayatım satılık değil
13 Kasım 2012 Salı 10:11 tarihinde eklendi.

 

Geçtiğimiz Temmuz ayında 14 yıllık hayat arkadaşı Johnny Depp tarafından terk edilen Vanessa Paradis, bu ayrılık konusundaki sessizliğini bozdu.
 
Aylardır herkesin kendisine ayrılığın nedenini sorduğunu belirten güzel yıldız, yeni albüm ve film hazırlıklarından konuşmak için The Daily Beast'e verdiği röportajda özel hayatıyla da ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Kendisine Depp'le yaşadığı ayrılığın nedeninin iddia edildiği gibi ihanete uğraması olup olmadığı sorulan Paradis, şunları söyledi:
 
"Bunlar kimseyi ilgilendirmez. Johnny'den konuşmak istemiyorum. Benim özel hayatım satılık değil. Bu konudaki gerçeği sonsuza dek ben ve Johnny'den başka kimse bilmeyecek çünkü buna gerek yok. Ancak ruhlarını satmış insanlar çıkıp çzel hayatlarının detaylarını anlatır. Artık kimse bana Johnny'yi sormasın. İki çocuğum var, onları korumam, psikolojilerinin zarar görmemesini sağlamak gerekiyor. Lily-Rose 13, Jack 10 yaşında. Artık her şeyi idrak ediyor ve bu haberleri okudukça üzülüyorlar. Ben anneyim, hayatımın merkezinde çocuklarım var. Onlar dışındaki hiçbir şey de umurumda değil!"