Palandöken'de kayak keyfi

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken, hafta sonunu fırsat bilen kayak tutkunlarının akınına uğradı.

Palandökende kayak keyfi
23 Aralık 2012 Pazar 14:42 tarihinde eklendi.

 

Palandöken'e gelen yerli ve yabancı çok sayıda turist, hafta sonu tatilinde güneşli havada kayak yapmanın keyfini yaşadı. 
 
Xanadu Oteli İdari İşler Müdürü Ömer Akca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu olması nedeniyle kayak severlerin pistlere akın ettiğini söyledi. 
 
Palandöken'in cıvıl cıvıl olmasının beraberinde renk cümbüşünü getirdiğini belirten Akca, şöyle konuştu: 
''Beyaza bürünen Palandöken'de her yaştan, her ilden kayak sever bulmak mümkün. Rengarenk görüntülerin ortaya çıktığı Palandöken'de kayak severler, eğlenceyi doyasıya yaşıyor. Gerek acemi pistleri, gerek diğer pistler olsun, hepsi tamamen dolu. İnsanların burada doyasıya eğlendiğini görmek bizleri de mutlu ediyor. Kış sezonu açıldığından itibaren en yoğun günü bugün yaşıyoruz. Tüm kayak severleri Palandöken'e, kayak, snowboard ve kızakla kaymanın keyfini yaşamaya davet ediyoruz.'' 
 
Akca, kayak severlerin sayısında her geçen gün artış yaşandığını, özellikle gece kayağına ilginin fazla olduğunu dile getirdi. 
 
Her akşam meşaleli kayak gösterilerinin yapıldığını belirten Akca, ''Türkiye'de gece kayağı sadece Palandöken'de yapılmaktadır. Buraya gelen yerli ve yabancı turistler özellikle gece kayağına büyük ilgi gösteriyor. İlginin her geçen gün artması da bizleri sevindiriyor'' dedi.