Paparazzileri dövdü!

Oscarlı oyuncu Halle Berry'nin eski kocası ile kavga eden nişanlısı Olivier Martinez, pek sakin kalamıyor

Paparazzileri dövdü!
04 Nisan 2013 Perşembe 11:34 tarihinde eklendi.

 

Nişanlısı Olivier Martinez ve kızı Nahla ile Hawaii’ye tatil için giden Halle Berry’nin tatili çirkin bitti.
'Kesişen Yollar' filmindeki performansı ile Oscar alan güzel oyuncunun nişanlısı Olivier Martinez, aktrisin eski kocasından sonra şimdi de paparazzi ile kavga etti.
 
ABD basınından Huffington Post sitesinde yer alan habere göre olay çiftin Hawai tatili dönüşünde havaalanında gerçekleşti.
 
Havaalanı çıkışında aileyi görüntülemeye çalışan paparazziye Berry, "Uzak durun, çocuk var" dedi ve kızı Nahla’yı binadan çıkardı.
 
Olayı izleyenler flaşlardan rahatsız olan Martinez’in daha sonra görüntü alan paparazzinin üzerine yürüdüğünü, hakaret ettiğini ve bacağını tekmelediğini söyledi. Ancak olaylar Martinez havaalanından çıktıktan sonra daha da kızıştı.
 
Martinez`in arkasından gelen fotoğrafçı neden kendisine vurduğunu sorunca çileden çıkan Martinez, Berry ve Nahla’yı arabaya bindirip havaalanına geri döndü ve kavgaya girişti. Olaylar Berry`nin müdahale etmesi ve Martinez`i sakinleştirmesi ile son buldu.
 
Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Berry’nin eski kocası Gabriel Aubry kızları Nahla'yı almak üzere evlerine geldiğinde nişanlısı Olivier Martinez ile yumruk yumruğa kavgaya tutuşmuştu.
 
Olivier hastaneye kaldırıldı ve Gabriel'in de morarmış gözlerini açıkça gösteren fotoğraflar basında yaygın şekilde yer aldı.