Polis Etiler katilini arıyor

Uyuşturucu ve otomobil kurşunlama suçundan poliste kaydı bulunduğu ileri sürülen S.K.’nın yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

Polis Etiler katilini arıyor
27 Mart 2013 Çarşamba 16:00 tarihinde eklendi.

 

 Polis soruşturmasında şüpheli olarak aranan S.K.’nın eniştesi Erhan Hastürk’le eşini rahatsız ettiği için daha önceden kavgalı olduğu ileri sürüldü.
 
Nispetiye Caddesi üzerinde dün gece saat 22.30 sıralarında aracıyla seyir halinde bulunan Erhan Hastürk (33), başka bir araçtan açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Görgü tanıklarına göre trafikte yaşanan bir kovalamacanın ardından yaşanan silahlı saldırı olayından sonra ateş açan kişi aracıyla kaçtı. Erhan Hastürk’ün içinde öldürüldüğü otomobilde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca bulundu.
 
Polis tarafından olay yerinde yapılan incelemede Erhan Hastürk’e 5 kez ateş edildiği tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada polis kısa sürede şüphelinin kimliğini tespit etti. Olayın şüpheli S.K.’nın öldürülen Erhan Hastürk’ün kayınbiraderi olduğu belirlendi. Şüphelinin daha önceden uyuşturucu bulundurmak ve otomobil kurşunlamak suçlarından polise geliş kaydı olduğu belirtildi.
 
Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bir süre önce cezaevinden çıkan S.K.’nın içeride olduğu dönemde eşini rahatsız eden eniştesiyle kavgalı olduğunu ileri sürüldü. Cinayetin sebebinin ne olduğu ise şüphelinin yakalanmasının ardından belirlenecek.

DHA