Polis ve asker her yerde arıyor

NİĞDE merkeze bağlı Fesleğen Köyü'nde geçen pazartesi günü akşam saatlerinde bakkala ekmek almaya giderken otomobile zorla bindirilip kaçırılan 14 yaşındaki Vildan D., polis ve asker tarafından dağlık bölgeye düzenlenen ortak operasyonla aranıyor.

Polis ve asker her yerde arıyor
27 Temmuz 2016 Çarşamba 14:11 tarihinde eklendi.
Geçen yaz, tatilini Niğde merkeze bağlı Fesleğen Köyü'nde akrabalarının yanında geçiren Vildan D., iddiaya göre köyde yaşayan 25 yaşındaki Hasan B. tarafından rahatsız edildi. Hasan B., genç kızı sosyal medyadan da rahatsız etti. Hasan B.'yi sosyal medyadaki hesaplarından engelleyen genç kız, bu yıl yaz tatili için yine köyüne geldi.
 
Geçen pazartesi günü akşam saatlerinde, adı açıklanmayan kuzeniyle bakkala ekmek almaya giden genç kızın önü, içerisinde Hasan B. ve 2 kişinin bulunduğu otomobille kesildi. Araçtan inenler, bağırmaması için ağzını kapattıkları kızı zorla araca bindirip kaçırdı.
 
KÖYLÜLER YOLU KAPATTI
 
İhbar üzerine köye gelen jandarma, Hasan B. ile diğer 2 kişiyi yakalamamak için çalışma başlattı. Çalışmalar devam ederken dün akşam saatlerinde genç kızın ailesi ve köylüler araçlarıyla Niğde Cumhuriyet Meydanı'na gelip yolu trafiğe kapattı. Vali Ertan Peynircioğlu ile görüşmek isteyen yaklaşık 200 kişi, Valilik önünde 'Vali buraya', 'Bulunsun kızımız' sloganları attı.
 
DAĞA OPERASYON DÜZENLENDİ
 
Valiliğe gelen Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ise Peynircioğlu ile görüştü. Daha sonra köylülerin yanına gelen Kurt, "Sayın Valimiz, jandarma komutanımıza talimat verdi. Jandarmanın takviye ekipleri gidiyor, biz de iki ekip gönderiyoruz" diyerek vatandaşların ekiplerle birlikte köye gitmesini sağladı. 
 
Ardından Vildan D.'nin götürüldüğü iddia edilen köyün dağlık alnına polis ve asker ortak operasyon düzenledi. Genç kız ve kaçıranların izine rastlanmazken, ekiplerin çalışmalarının devam ettiği bildirildi.