Polisler büyük şok yaşadı

Düzce'de, gazeteciler polisi arayarak bir kadının zorla otomobile bindirildiğini ihbar etti.

Polisler büyük şok yaşadı
10 Nisan 2013 Çarşamba 19:53 tarihinde eklendi.

 

Otomobilin önünü keserek araçtakileri indirip üzerlerini arayan polis, bagajı açtığında elinde pasta ile bekleyen televizyon spikerinin '168'inci kuruluş yıldönümüz kutlu olsun' sözüyle şaşırdı. Polisler ve gazeteciler pastayı birlikte kestiler.
 
Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıldönümü farklı bir yöntemle kutlamak isteyen bir grup gazeteci, polisi arayarak bir kadının zorla otomobile bindirildiği ihbarında bulundu. Polis telsizlerinden aracın modeli ve plakası polis birimlerine bildirildi. Kentin farklı noktalarında aracın peşine düşen polis, 81 BJ 078 plakalı otomobili İstanbul Caddesi üzerinde durdurdu.

Çok sayıda polis aracın etrafını sararken, araç sürücüsü Düzce Garaj Motor Sporları Kulübü Başkanı Şenol Benli, araçtan çıkartılıp üzeri arandı. Otomobilin bagajını açan polis, Düzce Televizyonu'nun haber spikeri Ayşegül Aydın'ı elinde pastayla görünce kısa bir şaşkınlık yaşadı. Ayşegül Aydın üzerinde polis teşkilatı armasının bulunduğu pastayı polislere vererek, "168'inci yıldönümüz kutlu olsun" dedi.
 
Düzce Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Ateş gazetecilerin kendilerine yaptıkları şaka karşısında şaşırdığını belirterek, "Pasta da, ihbar da güzeldi. Biz sizlerle çalışıyoruz. Öyle zaman oluyor ki bizden önce olay yerine gidiyorsunuz. Bu hoş birlikteliğin sürmesini diliyorum" dedi. Polisler ve gazeteciler pastayı birlikte keserek yediler.

DHA