Prensin manken kavgası

Monaco Prensesi Caroline’in küçük oğlu Pierre Casiraghi (24), ABD’nin New York kentinde bir gece klübünü birbirine kattı

Prensin manken kavgası
21 Şubat 2012 Salı 08:30 tarihinde eklendi, 1.543 kez okundu.

 

Caroline’in 1990’da ölen eşi Stefano’dan olan oğlu klüpteki kavganın ardından hastanede kısa süre tedavi gördü. New York’un önde gelen tabloid gazetesi NY Post’un haberine göre, Casiraghi cumartesi gecesi aralarında ünlü televizyon yıldızı Paris Hilton’un eski sevgilisi Stavros Niarchos’un da bulunduğu arkadaşlarıyla Manhattan’daki lüks Double Seven gece klübüne gitti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Prens ve arkadaşları, yan masalarındaki işadamı Adam Hock’un (47) yanındaki ünlü modeller Anja Rubik, Natasha Poly, Valentina Zalyaeva’yla tanışmak için harekete geçti. Uyarılara aldırış etmeyen grup, masadaki şişeden kendilerine içki almaya başlayınca Hock, Casiraghi’ye yumruk atarak kavgayı başlattı. Büyüyen kavga, delikanlının aldığı yaralar sonucu Presbyterian Hastanesi’ne kaldırılmasıyla sonuçlandı.
 
Mahkemelik oldular
Casiraghi birkaç saat içinde taburcu edildikten sonra Hock’tan şikayetçi olmayı da ihmal etmedi. Hock, Casirghi ve arkadaşlarını üçüncü dereceden yaralamakla suçlanarak mahkemeye çıkarıldı. Prens yargılanmasına daha sonra devam edilmek üzere serbest bırakıldı.
 
 
 
PODYUMUN ARANAN YÜZLERİ
Pierre Casiraghi ve arkadaşlarının, Vogue gibi dünyanın önde gelen dergilerine kapak olan podyumun tanınmış yüzleri Anja Rubik, Natasha Poly ve Valentina Zalyaeva ile tanışmak istemesinin ardından kavga çıktı.