Proje bizimdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'nin seçim beyannamesine ilişkin ''Başbakan Erdoğan'ın sanki yeniymiş gibi milletimizi kandırmaya çalıştığı 'Türkiye Hazır, Hedef 2023' projesi, MHP'den çalınmış ve kopya edilmiştir'' dedi.

Proje bizimdi!
19 Nisan 2011 Salı 18:12 tarihinde eklendi, 1.341 kez okundu.

 

Bahçeli, Anadolu Gösteri Merkezi'nde, partisinin milletvekili adayları ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin seçim beyannamesinin, "gerçeklerden uzak, taklitçi ve temelsiz" olduğunu savundu. 
    
"Başbakan'ın basın toplantısında duyurduğu Seçim Beyannamesi, siyasi gaspın ve kapkaççılığın son versiyonu niteliğindedir" diyen Bahçeli, şunları kaydetti: 
    
"28 Ocak 2011 tarihinde Seçim Beyannamemizi açıklamıştık. 2023'e Doğru Yükselen Ülke Türkiye Sözleşmesini büyük Türk milletinin bilgi ve himmetine emanet etmiştik. Bu kapsamda milletimizin huzuru, refahı ve esenliği için her alandaki düşüncelerimizi, projelerimizi, yapacaklarımızı kamuoyuyla paylaşmıştık. Allah'a şükrediyorum ki bugüne kadar bizleri sevindiren destek ve ilgiye artan bir şekilde muhatap olduk. 
    
Buna karşılık Adalet ve Kalkınma Partisi'nin birkaç gün önce açıkladığı Seçim Beyannamesinin ne kadar gerçeklerden uzak, taklitçi ve temelsiz olduğunu hepimiz gördük. Milliyetçi Hareket Partisi'nin projelerini kendisine mal eden intihalci ve siyasi kapkaççı AKP zihniyeti, milletimiz için hiçbir orijinal ve özgün öneri getirememiştir. Özellikle bizim yıllar önce belirlediğimiz 2023 vizyonuna sarılan ve sahiplenen AKP'nin gecikmeli de olsa lider ülke Türkiye hedefini benimsemesi kendisi açısından bir bakıma iyi bir gelişmedir. Ve bizim ne kadar haklı, yerinde, doğru bir stratejik vizyonu tayin ettiğimiz de itiraf edilmiştir. 
    
Ne var ki iktidar partisinin siyasi hırsızlık ve aşırma konusunda da ne kadar arsız ve yüzsüz olduğunu göstermesi bakımından son gelişmeler ibret verici olmuştur. Başbakan Erdoğan sanki yeniymiş gibi milletimizi kandırmaya çalıştığı 'Türkiye Hazır, Hedef 2023' projesi, MHP'den çalınmış ve kopya edilmiştir. Esasen YGS ve KPSS sınav yolsuzluğuna batan, kopyacıların üremesi için imkan sağlayan AKP için bu son derece de normaldir. Başbakan'ın basın toplantısında duyurduğu Seçim Beyannamesi, siyasi gaspın ve kapkaççılığın son versiyonu niteliğindedir. Sokaklarımızı suçlulara, dağlarımızı eşkiyalara, eğitim hayatımızı kopyacılara, akademik hayatı intihalcilere terk eden AKP, aynısını kendi de yapmış ve suçüstü yakalanmıştır." dedi.