Pursaklar pırıl pırıl

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün tüm cadde, sokak, kamu kurum ve kuruluşları ile pazar yerlerinde yoğun mesai harcıyor

Pursaklar pırıl pırıl
27 Haziran 2013 Perşembe 14:34 tarihinde eklendi.

ANKARA (CİHAN)- Ankara’nın Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün tüm cadde, sokak, kamu kurum ve kuruluşları ile pazar yerlerinde yoğun mesai harcıyor.

Pursaklar genelinde, saat 08.00 ila 17.00 arasında cadde, sokak ve kamu kurumlarının temizlik işlerini yürüten ekipler, günlük 2 bin 400 litre su ile binlerce kilometre alanın temizliğini yapıyor. Her seferinde 2 metreküp atık toplayan araçlar, günlük 35-40 kilometre alanda temizlik yapan ekipler Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli olmak üzere geniş bir alanın temizliğinden sorumlu.

Belediye yetkilileri, özellikle cadde üzerindeki işletme sahibi esnafın daha temiz bir ortamda ticaretini yapması, insanların da şehrin gelişimine yakışır güzellikteki temiz cadde ve sokaklarda yürümesini sağlamak için her gün yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Ayrıca, temizlik araçlarının üzerine “Temizlik medeniyettir” yazısı ile ilçe sakinlerine “Çevremizi temiz tutalım” mesajı veriliyor.

CİHAN


CİHAN