Rasim Öztekin hayatını kaybetti!

Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin hayatını kaybetti.

Rasim Öztekin hayatını kaybetti!
08 Mart 2021 Pazartesi 22:29 tarihinde eklendi, 16.961 kez okundu.
Kalp rahatsızlığı sebebiyle  dün akşam saatlerinde kaldırıldığı Beykoz Devlet  Hastanesinde tedavisine başlanan sanatçı, ardından İstanbul Dr. Siyami Ersek  Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Rasim Öztekin hayatını kaybetti.
 
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.
 
KAVUĞU ŞEVKET ÇORUH'A DEVRETMİŞTİ
 
Rasim Öztekin, kalp rahatsızlığı nedeniyle geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden olan kavuğu, 20 Eylül 2020'de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen törende meslektaşı Şevket Çoruh'a devretmişti.
 
 
ÜNLÜ İSİMLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
 
Orhan Aydın: Seni kaybetmek büyük kahır canım kardeşim...Toprağına kır çiçekleri tohumları serpeceğim..
Murat Şeker: Melek gibi abimizdi... “Klavye Delikanlıları”nı çekerken erken yaşta kaybettiğimiz çok kıymetli kardeşim Hiko’nun adını ona vermiştik. Hiko Dayı karakterine can vermişti... Rasim abi şimdi onun yanına gitti. Selam söyle abicim... Mekanın cennet olsun
Onur Aydın: Kelimeler kifayetsiz kaldı. Çok üzgünüm.
Armağan Çağlayan: Yattığınız yer incitmesin Rasim Hocam....
Ali Sunal: Mekanın cennet olsun ustam...