Sercan Öztürk’ün yeni çalışması

Sercan Öztürk yeni albüm çalışması için stüdyoya giriyor.Dinleyicileriyle daha önce Makam-ı Vahdet, Pir ile Talip ve Hece albümlerinde yer alarak dinleyicilerine ulaşan Sercan Öztürk şimdi yeni bir albüm için stüdyoya girmenin hazırlığı içerisinde.

Sercan Öztürkün yeni çalışması
31 Ocak 2021 Pazar 04:45 tarihinde eklendi, 21.472 kez okundu.
Sercan Öztürk yeni albüm çalışması için stüdyoya giriyor.
 
Dinleyicileriyle daha önce Makam-ı Vahdet, Pir ile Talip ve Hece albümlerinde yer alarak dinleyicilerine ulaşan Sercan Öztürk şimdi yeni bir albüm için stüdyoya girmenin hazırlığı içerisinde.
 
Repertuarında Aşık Veli, Kul Himmet, Gevheri, Sadık Baba, Katibi , Edip Harabi, Sıdkı Baba ve Pir Sultan Abdal’dan deyişlerin bulunduğunu dile getirdi.
 
Albümde Alevi Bektaşi deyişleri etnik müziğinin geleneksel enstrümanları olan dede sazı ve cura icra edecek.
 
 
Müziğe olan ilgisi; evde dinlenen deyişler, türküler ile başladı. Mahzuni Şerif, Arif Sağ, Musa Eroğlu, Feyzullah Çınar, Muhlis Akarsu. Ali Ekber Çiçek dinlenirdi evde.
 
Şu anda ise Aşık Murtaza Kurt, Aşık Ali Kurt, Büyük Tacim Bakır Dede, Perişan Güzel, Haydar Acar ve Aşık İbreti’nin deyişlerini repertuarına eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Sercan Öztürk diğer yandan online konserler yapmaya devam ediyor. YouTube canlı yayını ile Şubat ayında dinleyicileriyle buluşacak olan müzisyen pandemi süresi boyunca etkinliklere online olarak devam edecek.