Samatya'da denizden ceset çıktı

Fatih Samatya sahilinde gezen vatandaşlar, denizde bir ceset gördü. Olay yerine gelen polis, denizden çıkardığı cesedin yabancı uyruklu erkek şahsa ait olduğunu belirledi.

Samatyada denizden ceset çıktı
19 Eylül 2013 Perşembe 12:55 tarihinde eklendi, 1.005 kez okundu.

Samatya balıkçı barınağı yakınında dolaşan vatandaşlar denizde su yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde durduğunu gördü. Şahsın ölmüş olabileceğini tahmin eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen deniz polisi 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen yabancı uyruklu bir erkeğe ait cesedi denizden çıkardı. Vücudunda herhangi bir darp izine rastlanılmadığı belirtilen ceset, denizden çıkarılarak sahile alındı. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan ceset kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Ölen kişinin evsiz olduğu için deniz kenarında bulunan kayalıklarda kaldığını anlatan balıkçı Mehmet Durak, “Ramazan ayında iftar saatinde yemek yemeye gelirdi. En son 5-6 gün önce gördüm. Türkçe konuşamıyordu. Kayalıkların üzerinde kalıyordu. 5 vakit namaz kılardı. Cesedi sahilde sabah yürüyüş yapan vatandaşlar görmüş.” dedi.


CİHAN