Seda Sayan Mesut Yar'a çattı

Seda Sayan, kendi programında Mesut Yar'ın yazdığı yazıya öyle bir cevap verdi ki...

Seda Sayan Mesut Yara çattı
05 Kasım 2012 Pazartesi 15:18 tarihinde eklendi, 2.341 kez okundu.

 

Geçtiğimiz hafta programında ağırladığı Cicişler ve Seda Üresin arasında geçen küfürlü  tartışmayı reyting uğruna yapılmış bir oyun olarak değerlendiren Mesut Yar, yaşananları Posta gazetedeki köşesinde eleştirdi. 
 
Bu yazıdan dolayı çok kızdığını söyleyen Seda Sayan ise bu sabah programından Mesut Yar’a sert bir yanıt verdi. 
 
İNANILMAZ ÇOK KIZDIM
 
"İlk konuşmalar çok önemlidir. Daha önceden kurgusu olamaz. Cuma günkü yayınımla ilgili benim adını sitayişle andığım, sevgili kardeşim Mesut Yar... Esra ve Ceyda Kardeşler program konuğumdu. Sibel Üresin hanımefendiyle hiç konuşulmayak, akla hayale gelmeyecek bir şekilde mevzuu başka yerlere gitti ve istenmeyen şeyler yaşandı. Mesut Yar köşesinde şöyle bir şey yazmış. İnanılmaz çok kızdım. Diyor ki "Seda Sayan’ın yeteneklerini ve ekranda yarattığı manyetik alanın asla küçümsenmeyeceğim bir kuşak ustası. Buna rağmen doğal olarak herkes gibi reyting kaygısı içinde. Canlı yayında yaşanan, Sibel Üresin ile Cicişlerin tamamıyla bel altından devam eden polemiği kelimenin tam anlamıyla demode bir reyting oyunuydu" demişsin. eğer burada bir demode reyting oyunu işlendiyse sen bunu her gece yapıyorsun demektir. Senin programında istem dışı senin istemediğin neler geçiyor... Daha neler var... 
 
Seda Sayan bunun ardından Mesut Yar’ın CNN Türk’te yayınlanan programından çarpıcı bölümleri yayınlamaya başladı.
 
BEN O KADAR SALAK MI GÖRÜNÜYORUM
 
Sevgili Mesut Yar. O biplediğimiz her yerde küfür var. Sen demek ki her gece bunu kurguluyorsun ve yaş tahtaya basıyorsun. Çünkü ben program öncesi konuklarımla yan yana bile gelmem. Bu benim 20 yıllık prensibimdir. Ben o kadar salak mı görünüyorum karşıdan. Bu yazıyı düzelt, hiç hoş olmadı. Kendi aralarında irticalen gelişmiş konuşmalar benim özür dilemem ve kızlara özür diletmem ile gelişen bir olay... Hiç de hoş olmadı. 

Medyaradar