Serenay neden transparan giydi?

Ünlü manken- oyuncu Serenay Sarıkaya, IFW kapsamında katıldığı Erol Albayrak defilesi sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu.

Serenay neden transparan giydi?
12 Ekim 2012 Cuma 17:38 tarihinde eklendi, 13.131 kez okundu.

Moda haftasının ilk gününde Dilek Hanif defilesinde giydiği transparan kıyafetle manşetlere çıkan Sarıkaya, o fotoğrafı hakkında “Sabah gazeteleri görünce şok oldum. Dilek Hanif defilesinde o transparan kıyafeti giymiştim Benim için çok çok önemli bir kadın. İlk defa onunla işbirliği yaptım. Çok umursamadım ve bu kadar konuşulacağını da tahmin etmedim açıkçası. Bu bir tercih aslında çok büyük bir cesaret de. Çünkü o resimden sonra sizinle ilgili bütün haberlerde o resim kullanılmaya başlıyor. Ben neden riske ettim bilmiyorum. Modelliği yapıyorsam adam gibi yapmayı tercih ederim. Ama Dilek Hanif için değerdi.” dedi. 

 
Lale Devri dizisinde birliktelik yaşadığı Tolgahan Sayışman’ın aynı diziden Selen Soyder ile birlikte olmasından sonra huzursuz olduğu ve diziden bu yüzden ayrıldığı iddia edilen Sarıkaya “Bu kadar şeyin yaşanması ve üstüste gelmesi tesadüfi oldu. 2. Sezondan beri Lale Devri’nden ayrılmak istiyordum ama hikayeyi böyle bağlayabildik. Hiç huzursuz durumumuz olmadı. Ben çok mutluyum.”diye konuştu.
 
Oynadığı rollerden çok etkilendiğini söyleyen Serenay Sarıkaya “Rolüyle çok içiçe geçen biriyim. Etkilerinden kurtulmam zaman alıyor. En son intihar sahnesini çekerken o psikoloji içine girmiştim. Çıkmak zor oluyor tabii ki. Bir yandan da keyifli. İntihar ettim, adam vurdum, yangına girdim, yapabileceğim herşeyi yaptım" açıklamasında bulundu.

Ünlü manken bir süre dinlenmek ve sonrasında oyunculuğa devam etmek istediğini belirterek “Bu sezon biraz yorgunum. Çok peşpeşe iyi projelerde rol aldım. Ortalık çok karışık. Çok fazla yeni proje giriyor. Şimdilik biraz geriden izleyeceğim. Yapımcılardan teklif alıyorum ama biraz durulmak istiyorum, doğru bir adımla devam etmek istiyorum. Şu sıra kendimi tatile adadım, ne düşünüyorum ne konuşuyorum, uyuyorum bol bol. “ dedi.

Habertürk