Sigara aracını soydular

Beykoz'da bir firmaya ait sigara aracı silahlı ve maskeli 3 kişi tarafından soyuldu. Yaklaşık 70 bin lira değerindeki sigaraları alarak kaçan zanlıların olayda çalıntı bir araç kullandıkları belirtildi.

21 Mayıs 2013 Salı 11:40 tarihinde eklendi.

Olay saat 09.45 sularında Çiğdem Mahallesi, Aydın Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre bir dükkana sigara bırakmak için duran Samet Çakıcı'nın kullandığı minibüse yaklaşan silahlı 3 kişi, sürücüyü etkisiz hale getirdi. Daha sonra kolilerdeki sigaraları başka minibüse taşıyan zanlılar olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Soyguncuların silah zoruyla etkisiz hale getirdikleri sürücü Samet Çakıcı'nın halen üzerindeki şoku atlatamadığı görüldü. Çakıcı, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Görgü tanıkları şahısların maskeli ve silahlı olduğunu söyledi.

Bu arada soyguncuların olay sırasında kullandıkları minibüsün plakası belirlendi. Aracın başka bir ilçeden çalıntı olduğu anlaşıldı.


CİHAN