"Şimdi seks yapalım" deyince...

Ukraynalı model Julia Starykh’in de aralarında bulunduğu yüzlerce kadını "model ajansı yetkilisiyim" diyerek aldatıp çıplak görüntüleriyle şantaj yapan Türk yakalandı.

Şimdi seks yapalım deyince...
15 Mayıs 2015 Cuma 19:49 tarihinde eklendi, 2.186 kez okundu.
Daily Mail’de yer alan habere göre; 26 yaşındaki Starkyh, yarı zamanlı model olmak için fotoğrafını Rusya merkezli bir kast ajansının sitesine yükledi.
 
Söz konusu site üzerinden kendini İtalyan model ajansı Urban Management’ın ‘yetenek avcısı’ olarak tanıtan adam, Milano’da gerçekleştirilecek bir mayo kataloğu çekimleri için genç kadınla çalışmak istediklerini söyledi. Karşılığında ise Starkyh, 2 bin dolardan fazla para kazanacaktı.
 
Yazışmalarda çalıştığını iddia ettiği ajansın tüm numaralarını doğru veren ve kurucusunun adına çok benzer bir isim olan Chris Brule adını kullanan adam, Starkyh’i ikna etmeyi başardı ve Skype üzerinden mülakat yapmak istedi.
 
Daily Mail’e konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Starkyh, sonrasını şöyle anlattı: “Skype mülakatı boyunca iç çamaşırlarıyla vücudumu göstermemi, memelerimin boyutlarını görmek için sutyenimi çıkarmamı istedi. Çıplak olarak web kamerası karşısına geçmemi isteyince bir şeylerin yanlış gittiğinden şüphelenmeye başladım.” 
 
İSTEKLERİNİ REDDEDİNCE...
 
Skype görüşmelerini kayıt altına alan adam isteklerini gerçekleştirmeyi reddeden genç mankeni “Kayıtları bütün arkadaşlarına gönderirim. Porno sitelerde yayınlarım" diyerek tehdit etmeye başladı.  
 
"En sonunda onunla sanal seks yaparsam, her şeyi sileceğini" söyledi diyen Starkyh şöyle devam etti: "Eğer bu isteğini de gerçekleştirirsem, hayatımı mahvederim."
 
İçine düştüğü durumdan kurtulmaya kadar veren Starkyh, kısa bir araştırma neticesinde, kendi durumunda olan birçok kadın olduğunu fark etti.
 
KADINLAR BAŞLARINA GELENİ ANLATTI
 
Sonrasında dünyanın birçok ülkesinde bu adamın ağına düşen kadınlar, Menajerler ve Modeller Birliği’ne başvurdu, başlarına gelen korkunç hikâyeyi anlattılar. 
 
Birliğin kurucusu ve o dönemki başkanı Gal Golan, kızların verdiği bilgilerden adamın izine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.
 
Haberde, Starkyh ve diğer mağdurların çabalarıyla yüzlerce kadını ağına düşüren adamın Türk polisi tarafından yakalandığı bilgisi yer aldı.