"Son kez oy istiyorum"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar'da temel atma törenine katıldı. Topbaş, "Yani ustalık dönemi dediğimiz son dönem. Seçmen olarak sizin bana son kez oy vereceğiniz bir dönem." dedi.

Son kez oy istiyorum
23 Şubat 2014 Pazar 17:50 tarihinde eklendi.


İBB Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar’da çeşitli programlara katıldı. Topbaş, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Avcılar sahilinde düzenlenen ‘Kadınlar Sağlıklı Yaşama Yürüyor’ etkinliğine destek verdi. Topbaş, Avcılar sahilde yapımına başlanan toplantı salonu ve spor kompleksinin temel atma töreninin yapılacağı alana kadar vatandaşlarla birlikte yürüdü.

Ardından temel atma töreninde konuşan Topbaş, yaptıkları hizmetleri anlattı. Partisinin Avcılar Belediye Başkan Adayına destek isteyen Topbaş, kendisine de destek verilmesini istedi. AK Parti dışındaki ilçelere belediyelerin yeteri kadar hizmet yapmadığını savunan Topbaş, “Farklı bir Avcılar istiyorsanız gece gündüz demeden Bayram kardeşime destek verin.” dedi.

Kendisinin üçüncü dönemi olduğunu hatırlatan Topbaş, “Yani ustalık dönemi dediğimiz son dönem. Seçmen olarak sizin bana son kez oy vereceğiniz bir dönem. Yaptığımız hizmetlerin sizlerce bir değeri varsa sandıkta göreceğiz.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Topbaş, amatör spor kulüplerine malzeme yardımı dağıttı. Topbaş, daha sonra minik sporcularla butona basarak çok amaçlı salonun temeline ilk harcı attı.


CİHAN