Sonunda ikna etti

İşlerinin yoğunluğu sebebiyle yaklaşık 3 aydır kızı Suri'yi göremeyen Tom Cruise, Noel'i kızıyla geçirmek için eski eşi Katie Holmes'ü ikna etti

Sonunda ikna etti
30 Ekim 2012 Salı 08:57 tarihinde eklendi.

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle, kızı Suri'yi yaklaşık 3 aydır göremeyen Tom Cruise, Noel tatil ini kızıyla birlikte geçirmek için plan yapmaya başladı. Katie Holmes'ten boşandıktan sonra kendini işine adayan ve 'All You Need is Kill ' adlı yeni filminin çekimleri için aylardır İngiltere'de olan Cruise, yakın çevresine kızının burnunda tüttüğünü açıkladı. Noel tatilini kızıyla birlikte geçirebilmek için günlerdir eski eşine dil döken ünlü oyuncu, sonunda onu ikna etmeyi başardı.

 
İSKOÇYA'YA GİDECEKLER
 
Cruise'un yakınları, Noel'de çok özlediği babasıyla birlikte tatile çıkacağını öğrenen Suri'nin mutluluktan havalara uçtuğunu söylüyor. Cruise, Noel tatilinde, yalnız Suri'yi değil, Nicole Kidman'la evli olduğu dönemde evlat edindiği çocukları Conor ve Isabella'yı da yanına alarak tatil yapmayı planlıyor. Ünlü oyuncu, üç çocuğuyla birlikte İskoçya'da bir dağ evinde kalmayı düşünüyor. Cruise, çocuklarına vereceği Noel hediyelerini şimdiden seçmeye başlamış bile.