Sürücüler arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Afyonkarahisar’da münibüsçülerle özel halk otobüsü şoförleri arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Sürücüler arasında silahlı kavga: 3 yaralı
25 Ekim 2013 Cuma 23:58 tarihinde eklendi.

Yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, iki gurup arasında sabah saatlerinde başlayan tartışma sonrasındaki gerginlik akşam saatlerinde yerini silahlı kavgaya bıraktı. Anıtpark civarında otobüs duraklarının olduğu yerde karşılan gruplar arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada Nuri.Y., kardeşi Ferdi.Y., ve olayda tarafları yatıştırmaya çalışan Gökhan S. kasık ve bacaklarından kurşunla yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki özel araçlarla hastaneye kaldırıldı.

Olayda tabancayla ateş iddiasıyla aranan Enver. S. ise bir saat sonra polise teslim oldu. Kavga sonrasında yaralı arkadaşlarını ziyaret etmek isteyen 60 civarında özel halk otobüsü şoförü hastane bahçesine araçlarıyla geldi. Polisin güvenlik gerekçesiyle izin vermemesi üzerine kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Yaralı minibüs şoförünün başka hastaneye sevk edilmesinin ardından ziyarete izin verildi.

Olay sonrasında Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm ekipler acil olarak göreve çağrıldı. Emniyette oluşturulan kriz masasının ardından kavşak ve güzergahlara ekipler sevk edildi.


CİHAN