"Talas'ta asfaltsız yol kalmayacak"

Kayseri Talas Belediyesi bu yıl düzenlenen ihalelerle ilçe genelinde bordür ve kaldırım seferberliği başlattı.

Talasta asfaltsız yol kalmayacak
17 Temmuz 2013 Çarşamba 19:04 tarihinde eklendi.

2013 yılı planlamasına göre yıl sonuna kadar 150 bin metrekare kilitli parke ve 70 bin metretül bordür döşenecek.Belediye, ilçede asfaltsız ve kaldırımsız yol kalmayıncaya kadar çalışmalarına devam edecek.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, şimdiye kadar Kuruköprü ve Cebir mahallelerinde bordür ve kilitli parke çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Kuruköprü ve Cebir'de yaklaşık 20 bin metrekare kilitli parke ile 2000 metre tül bordür yaptıklarını kaydeden Yıldırım, bu yılın Talas'ta ayrı bir öneminin bulunduğunu dile getirdi. Yıldırım, "Yeni hizmete giren asfalt üretim tesisi ve bordür ile kilitli parkeyle ilçemizde asfaltsız ve kaldırımsız yer kalmayacak." dedi.

Ekiplerin Başakpınar, Kepez ve Yenidoğan mahallesinin caddeleri ile esnaf parkında aralıksız çalıştığını belirten Başkan Yıldırım, "Yapılan çalışmalarla Talas'ın bütün mahallelerine ihtiyaca göre yaya yolu yapıyoruz. Asfalt yapılacak yollarda önce bordür ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz

Bu çalışmalarımızda bizleri desteklerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


CİHAN