"Tarantino bana masaj yaptı"

Didem Erol dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Tarantino bana masaj yaptı
30 Aralık 2010 Perşembe 15:35 tarihinde eklendi, 3.340 kez okundu.

 

TARANTINO BANA AYAK MASAJI YAPTI
Tarantino ayak fetişisti. İlk tanıştığımızda bilmiyordum. Bir partide " Ayaklarım ağrıyor. Yaptığın filimler kadar iyi ayak masajı yapamıyorsan hiçbir boka yaramazsın" dedim. Yanıma geldi, ayakkabılarımı çıkardı ve bana ayak masajı yaptı. İyiydi.
 
ŞİDDET
“Bir İngiliz tarafından şiddete maruz kaldım. Tam anlamıyla dayak yemedim. Kendisni terk etmek istediğim için boğazıma sarıldı. O geceyi hastahanede koruma altında geçirdim. Bunu yapan kişi daha önce bir erkeği hastahanelik etmiş. Bunu sonradan öğrendim. Ertesi gün evime geldi ve karşımda ağladı. O an benim için kadın-erkek ilişkisi bitti, anne-yaralı çocuk ilişkisi başladı. İyileşme sürecine yardım etmek istedim.Tabi iyileşmedi.
 
VICTORIA'S SECRET
Erkekler Victoria's Secret defilesini izlerken ne hissediyorsa, düşünüyorsa ben de bir futbol ya da basketbol maçını seyrederken onları düşünüyorum. Çok fit olan, baklava kaslı adamlar benim eğlencem için orada gladyatör gibi savaşıyor, terliyor. Hoş on tane adamın terlemesini izlemek bile bence hoş ve gayet seksi.
 
ALDATILMAK
Bir ilişki tedirginlikle yürümez. İnsanları serbest bırakırım. Nerdesin, ne yaptın diye sormam. İki yıl nişanlı kaldım bir kere telefonunu alıp bakmadım. (Londra'daki adam) Aldatıldığıma dair bir şey yakalamadım. Yakalarsam. tek gecelik bir şey ise bir sarhoşluk anı ise çok seviyorsam belki affederim. Ama süregelen bir şey ise bilmiyorum... İnsanları çok da sorgulamamak lazım. Bensiz daha mutlu olduğuna inanıyorsa öyle yaşamalı. 3.5 yıl ilişki yaşadığım adam Almanya'ya gidiyor bir yıl film çekiyor, ben Türkiye'de 3 ay film çekiyorum. Şimdi bu adam Almanya'da bir otel odasında bir yıl boyunca beni düşünürek kendisiyle oynamıyor herhalde.