Terk edilmiş otomobilde tek kurşun

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne bağlı Çakırlı Beldesi girişinde, üzerinde çok sayıda kurşun ve saçma izleri olan, terk edilmiş otomobil bulundu.

Terk edilmiş otomobilde tek kurşun
18 Eylül 2013 Çarşamba 13:15 tarihinde eklendi, 1.105 kez okundu.
Bu sabah Orhangazi’ye bağlı Çakırlı Beldesi girişinde terk edilmiş otomobili görenler jandarmayı aradı. Çakırlı Beldesi girişine gelen ekipler kapıları kilitli ve üzerinde çok sayıda tabanca kurşunu ve av tüfeği saçması izi bulunan 77 AS 671 plakalı otomobili güvenlik çemberine aldı.

Çilingir yardımıyla kapıları açılan ve çatışmanın izleri bulunan otomobilin arka camının tamamen parçalanmış, ön camında ise iki kurşun izi dikkat çekerken, lastikleri, plaka ve kaportasında da çok sayıda çeşitli mermi izine rastlandı. Ayrıca otomobilin içinde de çok sayıda boş kovan bulundu. Araçta parmak izleri alan ve çevrede inceleme yapan Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri Yalova’da ikamet ettiği öğrenilen Oktay Nalbant üzerine kayıtlı olduğu belirlenen otomobilin sahibini ifade almak için Orhagnazi'ye çağırdı.
 
Bu arada Oktay Nalban'ın kendisini arayan görevlilere telefonda, otomobilini bir süre önce dayısına verdiğini, dayısınında aracı tanımadığı bir arkadaşına kullanması için verdiğini, yaşananlardan haberdar olmadığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA