Terkedilince kurşun yağdırdı

Ramazan G. (27), üç yıl gönül ilişkisi yaşadıktan sonra kendisinden ayrılıp, rahatsız ettiği gerekçesiyle de hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtilen Ayla T. (51) ile kızı Özge T. (29) ve oturdukları sitenin güvenlik görevlisi İsmail Eğenci'yi (41) tabancayla vurup yaraladı.

Terkedilince kurşun yağdırdı
11 Ekim 2013 Cuma 15:32 tarihinde eklendi.
Olay, Kuşadası İlçesi Kuştur Mevkii'ndeki Şükrü Pat Sitesi"nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kızı Özge T. ile yaşayan Ayla T., iddiaya göre yaklaşık üç yıldır gönül ilişkisi yaşadığı Ramazan G.'den kısa süre önce ayrılma kararı aldı. Buna öfkelenen Ramazan G. kendisini rahatsız edince, Ayla T. savcılığa gidip hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
Şikayeti öğrenen minibüs şoförü Ramazan G., anne ile kızının yaşadığı siteye gidip konuşmak için bahçeye çağırdı. Konuşma kısa sürede tartışmaya döndü, Ayla T., sitenin özel güvenlik görevlisi İsmail Eğenci'den yardım istedi. Ramazan G., belinden çıkarttığı tabancayla üç kişiye kurşun yağdırdı ve koşarak kaçtı. Sitede bulunanlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, karnına yedi kurşun isabet eden Ayla T. ile dizinden yaralanan kızı ve yanağından yaralanan Eğenci'yi ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Ayla T. ameliyata alındı; İsmail Eğenci Söke, Özge T. ise Aydın devlet hastanelerine sevk edildi. Ayla T. ile Eğenci'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

DHA