TIR'ın altına girdi!

Bayrampaşa'da TEM Otoyolu istikametine doğru seyir helinde ilerleyen ve Yaş Sebze Meyve Hali önünde emniyet şeridine giren otomobil park halindeki TIR'ın altına girdi. Otomobil hurdaya dönerken sürücü Alp Günaydın ise ağır şekilde yaralandı.

TIRın altına girdi!
01 Nisan 2013 Pazartesi 12:20 tarihinde eklendi, 2.397 kez okundu.

Kaza saat 09.15'te Bayrampaşa Yaş Sebze Meyve Hali'nin önünde meydana geldi. TEM Otoyoluna doğru seyir halinde olan Alp Günaydın yoğun trafikten kaçmak için emniyet şeridine girdi.


Hızlı olduğu belirtilen Günaydın'ın kullandığı 34 DUJ 43 plakalı otomobil emniyet şeridinde park halinde duran 68 HU 482 plakalı TIR'a arkadan çarptı. TIR'ın altına giren otomobil hurdaya dönerken sürücü Günaydın araç içinde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, üst tarafı tamamen yok olan otomobil içinde sıkışan Günaydın'ı uzun süren çalışmaların ardından çıkardı. Günaydın sağlık görevlileri tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Günaydın'ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehkilesinin devam ettiği öğrenildi. Trafik kazasının şokunu üzerinden atamayan TIR sürücüsü Celal İpek, otomobil çıkarıldıktan sonra TIR'ın altına girip inceleme yaptı.

DHA