TJK'da ödüller dağıtıldı

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından 2012 yılında düzenlenen "At, At Sevgisi ve At Yarışı" konulu resim yarışmasının ödül töreni ve ilk sergisi TJK Başkanı Serdal Adalı'nın katılımıyla Adana'da yapıldı.

TJKda ödüller dağıtıldı
09 Şubat 2013 Cumartesi 19:14 tarihinde eklendi, 1.451 kez okundu.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi 75'inci Yıl Sanat Galerisi'nde yapılan bu yıl 9'uncusu düzenlenen ve 361 eserin katıldığı yarışmada, 'Antreman Çocukluk Hobilerim' isimli eseriyle birinci olan Ebubekir Aydın ödülünü Adana Vali yardımcısı Halis Arslan'dan alırken, 'Ekin' adlı eseriyle ikinci olan Salim Başyiğit'e ise ödülünü Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz verdi.

Yarışmayı 'Bilgelik Oyunları' adlı eseriyle üçüncü tamamlayan ancak ödül törenine katılamayan Yusuf Şengür'ün yerine İlyas İlbey'e ödülünü TJK Eski Başkanı Behçet Homurlu verdi. 
 
TJK Başkanı Serdal Adalı, "Türkiye Jokey Kulübü'nün sosyal etkinlikleri içerisinde çok önemli bir yere sahip resim yarışmasının 9'uncu ödül törenini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Düzenlediğimiz geleneksel resim yarışması ile kulübümüz Türk sanatına özgü eserler kazandırmanın yanı sıra, ressamlarımıza destek olmayı amaçlıyor" diye konuştu. 

DHA