Tuğçe Sarıkaya uğruna dövüşebilir!

Don “The Dragon” Wilson ve Don Clovis, Mete Horozoğlu ve Tuğçe Sarıkaya ile bir araya geldi.

Tuğçe Sarıkaya uğruna dövüşebilir!
17 Nisan 2013 Çarşamba 09:55 tarihinde eklendi, 1.051 kez okundu.

 

Mete Horozoğlu; aksiyonu seven bir yapısı olduğu için uzun süredir kick boks ile ilgilendiğinden bahsederken, “Don Wilson gibi bir Hollywood yıldızı ve kick boks efsanesiyle aynı aksiyon filminde yer almak istediğini” dile getirdi.

Projelendirme süreci devam eden filmde "dövüşçüyü" canlandırması düşünülen Mete Horozoğlu, bu rol için Don Wilson’dan da kick boks dersleri alacak.
 
Filmde uğruna dövüşeceği kadının tescilli bir güzel olmasından yana olduğunu belirten Mete Horozoğlu'nun bu talebi üzerine, WMW İletişim Direktörü Oğuzhan Toracı ile WMW Proje Yöneticisi Can Yazıcı bu sefer de Don Wilson'u Ramada İstanbul Asia Otel'de Tuğçe Sarıkaya ile bir araya getirdi. "Uçurum dizisi ile dikkatleri üzerine çeken ve son olarak Kosova Fashion Week'te podyuma çıkarak Türkiye'yi temsil eden başarılı model Tuğçe Sarıkaya, kariyerinde oyunculuğa ağırlık vermek istediğini belirterek böyle bir filmde Hollywood yıldızı ve kick boks efsanesi olan Don Wilson ile bir arada olmanın kendisi için büyük bir gurur olacağını kaydetti.

DHA