Türk damat İngilizleri delirtti

Geçen yıl Eylül ayında İngiltere’de olaydan iki ay önce evlendiği eşi ve kayınvalidesini bıçaklayarak öldüren ve İngiliz medyasının gündeminden günlerce düşmeyen Türk damat Ensar Göl’ün Facebook’ta katliamı duyurduğu öğrenildi.

Türk damat İngilizleri delirtti
24 Mayıs 2012 Perşembe 19:12 tarihinde eklendi, 2.006 kez okundu.

 

Ensar Göl’ün facebook sayfasına cinayetten sadece saatler önce, İngiliz gelini ve onun annesinin her an kesilebileceğini duyurduğu ortaya çıktı. Ensar Göl,Daily Mail gazetesinin haberine göre Facebook'a karısını ve kayınvalidesini hissiz bir şekilde katledebileceğini ve İngiltere'yi kana bulayacağını yazmış.
 
SIRITAN POZU İNGİLTERE'Yİ DELİRTİYOR
 
İngiltere’de bir restorantta garson olarak çalışan 22 yaşındaki Ensar Göl, hakkındaki suçlamaları hala reddediyor. Ensar’ın mahkemeye götürülürken sırıtarak verdiği poz ise İngiliz basınında tepkisini sürdürüyor ve Göl bu fotoğrafla anılıyor. Göl’ün kendisinden yedi yaş büyük karısı Michala’yı başka kadınlarlarla aldattığı da haberde vurgulanırken, İzmir’de evlenen çiftin arasında kısa süre sonra problemler çıkmaya başladığı öne sürülüyor. Ensar Göl’ün cinayeti işlemeden önce Oxford’a geldiğini söyleyen İngiliz polisi, Göl’ün evlenir evlenmez eşinin ailesi yanına taşındığını belirtmişti.