Tuzla'da mahallelere yaz bakımı

Tuzla Belediyesi, geçen yıl başlattığı ‘Mahalleme Yaz Geldi’ projesini bu yıl da sürdürüyor

Tuzlada mahallelere yaz bakımı
23 Mayıs 2013 Perşembe 12:03 tarihinde eklendi.

Tuzla Belediyesi, geçen yıl başlattığı ‘Mahalleme Yaz Geldi’ projesini bu yıl da sürdürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 250 kişilik ekiple Yayla Mahallesi’ndeki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına katıldı.

Bu yıl Yayla Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nden başlayan çalışmalara, fen işleri, park ve bahçeler, zabıta, sağlık ve temizlik işleri müdürlüklerinden toplam 250 personel, iş makineleri, araç ve gereçleri ile katıldı. Her hafta bir mahallede hizmet seferberliği başlatan Tuzla Belediyesi, altyapı, yol, kaldırım onarımı ve boyaması, ağaç bakımı ve çiçeklendirme, çöp konteynerlerinin yer altına alınması, çöp kovalarının yenilenmesi, konteynırların temizlik, dezenfekte ve boyanması gibi hizmetleri gerçekleştirerek mahalleleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Şadi Yazıcı, bir çöp konteynerinin yeraltına alınması sırasında vincin direksiyonuna geçerek çalışmaya öncülük etti. Eksikleri ve yapılması gerekenleri tespit ederek ilgili birimlere talimat veren Yazıcı, mahalle esnafını da tek tek ziyaret ederek görüş ve önerilerini aldı.


CİHAN