Twitter'da fena kapıştı

Deniz Akkaya kendisiyle ilgili bir dergideki yazılarından rahatsızlık duyduğu gazeteci Yiğit Karaahmet ile Twitter'da kavga etti

Twitterda fena kapıştı
03 Ekim 2012 Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi.

Deniz Akkaya “Pempe taytınla gönlümün ikoncanı, lütfen tüm yazılarında beni buda, çıkar. Keza sayfanda yer almaktan son derece rahatsızım.Kalitesizsin” yazdı.

 
Akkaya kendisine “Tatlım sen bebek bezi satmaya devam et. Estetik için kullandığın maddeler beyin fonksiyonlarını da etkiledi galiba. Bahsettiğin konuşmaları yapan ben değildim” cevabı veren Karaahmet’in tweet’leri üzerine fena halde sinirlendi.
 
Karaahmet’in bir dönem uyuşturucu ticaretinden yargılandığı davayı hatırlatan Akkaya hızını alamadı ve “Tatlım sende anladığın ticarete devam et, hem aynı konuda daha yetkinsin. Hayatın belden aşağı muhabbetler, sana kudurmuş saldırılar yakışır. Senin hayatta misyonun bu; safra olmak. Kullanılan maddeler demişken yine senin gündemin bir konu açtın ama burada son veriyorum” cevabını verdi. Bunun üzerine Karaahmet, Akkaya'ya şu ağır twitleri attı:
 
"Önerini ciddiye alacağım, senelerdir kaşar satışı konusunda epey ilerisin" , "Senin de hayattaki misyonun hep ikinci kadın olmak"