Twitter'dan isyan etti

Ahu Yağtu, son dönemde vizyona giren 3 Çanakkale filmini “Kimsenin gitmediği daha kaç tane yapılacak?” sözleriyle eleştirdi

Twitterdan isyan etti
26 Mart 2013 Salı 09:14 tarihinde eklendi.

 

Çektiği filmlerle gişe rekoru kıran ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın model ve ikinci el mağaza işleten eşi Ahu Yağtu’dan son dönemde çekilen Çanakkale filmlerine ağır eleştiri geldi. Yağtu’nun twitter hesabından son dönemde Çanakkale’yle ilgili peş peşe çekilen filmlerin beklentiyi karşılamadığını öne sürerek çıkış yapması şaşırttı.
 
Yağtu, son olarak başrollerini Gürkan Uygun, Berrak Tüzünataç ve Mahir Günşiray’ın paylaştığı “Çanakkale Yolun Sonu” filmiyle birlikte 1 yılda çekilen Çanakkale konulu tüm yapımları twitter’da “Doğru düzgün kimsenin gitmediği ve ilgilenmediği daha kaç tane Çanakkale filmi yapılacak?” sözleriyle eleştirdi. Eşi Cem Yılmaz şimdiden “CM101MMXI Fundamentals” gösterisiyle elde ettiği 3 milyon 836 bin 664 seyirciyle 2013’ün en çok izlenen yapımına imza atan Yağtu’nun bu sözlerine bir takipçisi ise “Sen daha iyisini yap da gidelim” diye karşılık verdi.
 
Üç film birden çekildi
Geçen sezon ilk olarak Sinan Çetin imzalı “Çanakkale Çocukları” filmi gösterime girdi. 13 hafta süren vizyon yolculuğunu toplam 200 bin 397 seyirciyle tamamlayan filmin hemen ardından 18 Ekim’de Yeşim Sezgin’in yönettiği ve Şevket Çoruh’un kamera karşısına geçtiği “Çanakkale 1915” filmi seyirciyle buluştu. 107 bin 808 kişilik açılışın ardından “Çanakkale 1915”, 18 haftada toplam 904 bin 682 gişe yaptı. Son olarak da önceki cuma Kemal Uzun’un yönettiği “Çanakkale Yolun Sonu” filmi görücüye çıktı ve film ilk haftasını 263 bin 217 seyirciyle kapattı.