Ümit Kocasakal'ın odası kurşunlandı

Ümit Kocasakal'ın, İstanbul Barosu'ndaki ofisinin kurşunlandığı öğrenildi. İstanbul Emniyeti ise olayın yılbaşı kutlamaları sırasında rastgele ateşlenen bir silahtan kaynaklandığını düşünüyor.

Ümit Kocasakalın odası kurşunlandı
02 Ocak 2013 Çarşamba 17:46 tarihinde eklendi.

 

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal’ın ofisinin kurşunlandığı bildirildi. Ulusal Kanal'ın haberinde göre, dışarıdan ateş edilen bir silahtan çıkan mermi Kocasakal’ın makamının bulunduğu 7. kattaki odanın tavanını delerek, masasına isabet etti. Masadan seken mermi, koltuğa saplandı. 
 
Şans eseri mermi odaya atıldığında içeride kimse bulunmuyordu. Mermi sabah saatlerinde temizlik esnasında bulundu. Mermiyi önce taş sandıklarını fakat sonrasında tavandaki ve masadaki delikleri fark edince durumun ciddiyetini gördüklerini belirten Baro çalışanları, polise haber verdi. Silahın kim ya da kimler tarafından ateşlendiği araştırılıyor.
 
POLİS, 'YILBAŞI KUTLAMASI'NDAN ŞÜPHELENİYOR
 
Emniyet kaynakları ise olayı bir 'silahlı saldırı' olarak değerlendirmediğini açıkladı. Alınan bilgiye göre polis, Kocasakal'ın odasına isabet eden ve 'ölü çekirdek' olarak tanımlanan kurşunun yılbaşı kutlamaları sırasında İstiklal Caddesi civarından rastgele ateşlenen bir silaha ait olduğunu düşünüyor. Oda yeniyıl tatili nedeniyle iki gündür açılmadığı için kurşunun bugün farkına varıldığı belirtiliyor. Bu nedenle, olay bir silahlı saldırı olarak değerlendirilmiyor.

Radikal