Vali'den, huzurevi ziyareti

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Özden Kardeşler Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılara birer birer gül verip bayramlarını kutladı.

Validen, huzurevi ziyareti
15 Ekim 2013 Salı 19:58 tarihinde eklendi.

Vali Oduncu, Sevgievleri'nde kalan çocuklara da bayram harçlığı verdi.

Beraberinde AK Parti Osmaniye milletvekilleri Dr. Suat Önel ve Durdu Mehmet Kastal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersin Kaya, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve protokol üyeleri ile birlikte huzurevine gelen Vali Oduncu, bayramlarda büyükleri ziyaret etmenin en güzel adetlerden birisi olduğunu söyledi.

Vali Oduncu, "Bayramlarımız bizim dini ve örfi güzel adetlerimizdendir. Bayramlarımızın en güzel adetlerinden birisi büyükleri ziyaret etmek, ellerini öpmek, uzun zamandır birbirlerini göremeyen, hatta küs ve dargın olan insanların bir araya gelip bayramlaşmasıdır.

Bu adetlerimizi yaşatmak, bu adetlerimizi devam ettirmek ve bu adetlerimize sahip çıkmak hepimizin vazifesi. Bu çerçevede biz valilik olarak sayın vekillerimiz, belediye başkanımız ve müdürlerimizle sizleri ziyaret ettik. Bayramınız kutlu olsun. Ağız tadında, sağlık afiyet içerisinde nice bayramlar diliyoruz.” diye konuştu.

Daha sonra huzurevinde kalan bazı yaşlılar şiirler okuyarak şarkılar söyledi. Huzurevindeki hizmetlerden memnun olduklarını belirten huzurevi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.


CİHAN