Wi-Fi'li, klimalı Ramazan çadırı

Bağcılar Belediyesi, toplam 24 bin metrekareden oluşan ve bin 250 metrekaresi kapalı olan Ramazan etkinlik alanında bir ilke imza attı

Wi-Fili, klimalı Ramazan çadırı
05 Temmuz 2013 Cuma 15:24 tarihinde eklendi.

Ramazan çadırına 47 güvenlik kamerası yerleştiren belediye, kablosuz ve ücretsiz internet imkanı da sundu.

Bağcılar Belediyesi, bu Ramazan ayında vatandaşları oldukça memnun edecek yeniliklere imza attı. Ramazan çadırının ve Ramazan ayındaki etkinliklerin tanıtıldığı basın toplantısına katılan Bacılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, çadırda 47 güvenlik kamerası, 16 klimanın olduğunu söyledi. Toplamda 24 bin metrekareden oluşan Ramazan etkinlik alanının bin 25 metrekaresinin kapalı olduğunu söyleyen Çağrıcı, çadırda ücretsiz ve kablosuz internet hizmeti vereceklerini de söyledi.

Her gün konferanslar ve paneller düzenleneceğini anlatan Çağrıcı, “Her akşam farklı bir radyocunun sunuculuk yapacağı programlarda tanınmış sanatçılar konser verecek. Ayrıca kafeterya, kitap fuarı, otoparkın bulunduğu Ramazan etkinlik alanında yaklaşık 100 tane de alışveriş standı yer alacak. Çocuklar için de 10 bin metrekare alan üzerine kurulu, çarpışan araba, gondol ve kamikazeden oluşan lunapark kuruldu. Öte yandan her mahallede ayrı ayrı iftar programları düzenlenecek.” dedi.


CİHAN