Yalıkavaklı restorancıdan haber alınamıyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Beldesi'nde 5 gün önce ortadan kaybolan Dede Restaurant'ın sahibi 84 yaşındaki Durmuş Canbaloğlu, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Yalıkavaklı restorancıdan haber alınamıyor
08 Eylül 2013 Pazar 19:01 tarihinde eklendi.
 
Bodrum'un Yalıkavak Beldesi'nde yaşayan ünlü restorancı Durmuş Canbaloğlu, 5 gün önce kayboldu. Ailesinin jandarma ve AKUT ekiplerine verdiği bilgi doğrultusunda çevrede yapılan tüm aramalara rağmen Canbaloğlu bulunamadı. 3 çocuk ve 4 torun sahibi Canbaloğlu'nu bulmak için yapılan arama çalışmalarına yakınları ve komşuları da katıldı.
 
Alzhemir hastası olduğu belirtilen Canbaloğlu'nun bugüne kadar bu şekilde ortadan kaybolmadığını belirten oğlu Mahmut Canbaloğlu, "Babamıza bir haftadır ulaşamıyoruz. Emniyete bildirdik, gazetelere ilan verdik, broşürler bastırdık, belediyeye bildirdik. AKUT arama yaptı. Hiç bu kadar evden uzaklaşmazdı. Üzerinde kırmızı çizgili gömleği, gri pantolonu ve ayağında terlikleri vardı. Görenlerden yardım bekliyoruz" dedi.
 
Sadettin Uslu yönetimindeki 7 kişilik AKUT ekibi de aramalarını sürdürüyor. Uslu, "Yalıkavak Gökçebel çevresinde, Durmuş Canbaloğlu'nun olabileceği tüm kuyu, ormanlık, makilik, bağ, bahçe ve boş arsalar arandı, herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Bu tür konularda bilgi bize ne kadar erken ulaşırsa, sonuca ulaşmamız o kadar sağlıklı oluyor. Özellikle çocuk, yaşlı ve alzheimer hastası kayıplarında ilk 24 saat çok önemli. Yine de elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

DHA