Yaşlı adam çarpıp kaçtı!

Üsküdar’da plakası alınamayan motosiklet sürücüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama çarparak kaçtı.

Yaşlı adam çarpıp kaçtı!
10 Nisan 2013 Çarşamba 14:36 tarihinde eklendi.

 

Yaralanan yaşlı adama çevredekiler yardım ederken, yaşlı adamın elinden fırlayarak etrafa saçılan malzemeleri de vatandaşlar topladı. 
 
Kaza, saat 13.00 sıralarında Eski Kısıklı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, küçük tamirat işleri yapan Yalçın Alper, Ümraniye istikametinde ilerlerken yolun karşısına geçmek istedi. Alper, trafiğin yavaşlaması için yolun kenarında beklerken üzerinde 2 kişi bulunan ve plakası alınamayan bir motosiklet hızla gelerek yaşlı adama çarptı. Yalçın Alper yaralanırken, motosiklet sürücüsü durmadan yoluna devam etti. Kazayı gören vatandaşlar yaşlı adama yardım etmek için seferber olurken, bir yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda kırıklar olduğu sanılan yaşlı adama olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra sedyeyle ambulansa konulan yaşlı adam, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çarpmanın etkisiyle Yalçın Alper’in elinde bulunan ve etrafa saçılan malzemeleri de vatandaşlar topladı.
 
Kazayı gören Şevket Öztürk, yaşlı adamın yolun karşısına geçmek için beklediğini ifade ederek, “Biz o sırada minibüsteydik. Yanımızdan çok hızlı bir şekilde geçti ve karşıya geçmek için bekleyen bu şahsa çarptılar. Daha sonra da durmadan kaçtılar” şeklinde konuştu.
 
Bir başka görgü tanığı da, motosikletin hızlı bir şekilde ilerlerken dengesini kaybederek yolun kenarında bekleyen şahsa çarptığını söyledi. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

İHA