Yatağa mahkum eşinin ihtiyaçlarını karşılıyor

Balıkesir'de 76 yaşındaki bir koca şeker hastalığı yüzünden bacağı kesilen eşinin 10 yıldır her türlü ihtiyacını karşılıyor.

07 Ekim 2013 Pazartesi 20:36 tarihinde eklendi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, belediye tarafından yaşlı vatandaşlar için uygulamaya konulan ev temizliği hizmeti kapsamında, ekipler tarafından evi temizlenen Emine-Mehmet Kılınç çiftini Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde ki evinde ziyaret etti. 

Başkan Ok, ziyarette, 10 yıldır yatağa mahkum halde yaşayan eşinin her ihtiyacını karşılayan 76 yaşındaki Mehmet Kılınç, bu fedakarlığı karşısında duygusal anlar yaşadı.

Başkan Ok'u karşısında gören Emine Kılınç, duygulu anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı. Şeker hastalığı sonucunda bacağı kesilerek yaklaşık 10 yıldır yatağa mahkum halde yaşayan eşinin her ihtiyacını kendisinin karşıladığını söyleyen Mehmet Kılınç, belediyenin kendisine uzattığı yardım elinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ev temizliği için Başkan Ok'a teşekkür eden Kılınç, "Eşimin şeker hastalığı sonucu bacağı kesildi. Yaklaşık 10 yıldır yatağa mahkum halde yaşıyor ve konuşmakta güçlük çekiyor. Bizim birbirimizden başka kimsemiz yok. O benim çocuğum gibi. 10 yıldır onun her ihtiyacıyla kendim ilgileniyorum.

Ramazan ayında eşimi yalnız bırakamadığım için teravih namazlarına bile gidemiyorum. Bize uzattığınız yardım eli için size çok teşekkür ederim. Bize destek oldunuz, yanımızda oldunuz. Allah sizden razı olsun." dedi.

Gördüğü manzara karşısında duygulu anlar yaşayan Başkan Ok, "Günümüzde yeni evliliklerin çoğu, maalesef boşanmayla sonuçlanıyor. Bazı gençler, evliliklerinde karşılaştıkları güçlük ve sorunları, baş başa vererek çözmeyi denemek ve fedakarlık yapmak yerine, ayrılığı tercih ediyorlar.

Bu davranışınızla tam bir insanlık örneği sergiliyorsunuz. Bizden beklediğiniz ne tür yardım varsa, yerine getirmeye hazırız, Balıkesir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız." diye konuştu.


CİHAN