Yavuz Sultan Selim Köprüsü ışıl ışıl

YAVUZ Sultan Selim Köprüsü bu gece 00.00'dan itibaren vatandaşların kullanımına açılacak. Köprü 31 Ağustos akşamına kadar ücretsiz olacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ışıl ışıl
26 Ağustos 2016 Cuma 21:07 tarihinde eklendi, 1.616 kez okundu.
YAVUZ Sultan Selim Köprüsü bu gece 00.00'dan itibaren vatandaşların kullanımına açılacak. Köprü 31 Ağustos akşamına kadar ücretsiz olacak. Başbakan Binali Yıldırım'ın yarın köprü açılacak açıklamasını Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan detaylandırdı. Arslan bu gece yarısından itibaren köprünün trafiğe açılacağını söyledi.
 
NASIL BAĞLANILANACAK ?
 
Peki köprüyü kullanmak isteyen vatandaşlar, Kuzey çevre otoyoluna hangi bağlantı yollarını kullanarak ulaşabilecek? Asya'dan Avrupa'ya geçmek isteyenler Ümraniye Çamlık, Şile otoyolu Reşadiye mevkii ile Alemdağ, Sancaktepe, Çekmeköy Hüseyinli ve Riva yollarındaki bağlantıları kullanarak Kuzey Çevre otoyoluna ve devamında Yavuz Sultan Selim köprüsüne ulaşabilecek. Avrupa'dan Asya yönüne geçmek isteyenler de Kilyos, Odayeri Ağaçlı, Göktürk, Başakşehir, İstoç Mahmutbey kavşağındaki bağlantı yollarını kullanarak, Kuzey Çevre otoyoluna ve devamında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ulaşabilecek. Her bağlantı yolunda çevre yolunu ve köprüyü gösteren tabelalar bulunuyor.