Yeni gelinden şok suçlamalar

Lemi Gülman’la evlenen spiker Ece Özbek, Feryal Gülman’ın boşanmayı uzun süredir planladığını öne sürdü.

Yeni gelinden şok suçlamalar
25 Temmuz 2013 Perşembe 11:08 tarihinde eklendi.
Feryal Gülman’ın 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma ve zina davası açtığı haberi, gündeme bomba gibi düştü. 
 
Boşanma ve mal tasfiyesi konulu iki ayrı dava açan Feryal Gülman’ın bu kararı, Gülman ailesinde de şok etkisi yarattı. Geçen pazar günü Kemal Gülman’ın ilk evliliğinden olan oğlu Lemi Gülman’la evlenen spiker Ece Özbek, Feryal Gülman’ın boşanmayı uzun süredir planladığını öne sürdü.
 
Ece Özbek, Feryal Gülman’ın sürpriz boşanma kararıyla ilgili şunları söyledi: 
 
“Feryal Hanım sözde boşanmak için bizim evlenmemizi beklemiş. Gerçekten şoktayız. Bilseydik nikâhı ertelerdik. Ailede matem havası var, kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Feryal Hanım uzun zamandır malları üzerine geçiriyormuş zaten. Bebek’te bulunan 50 milyon dolarlık yalıyı bile Kemal Bey’den almış. Bunun yanı sıra birçok şeyi üzerine geçirmiş. Demek ki mal varlığı için uzun zamandır plan yapıyormuş. Ben Feryal Hanım’ı çok severim ama burada durum çok farklı.Feryal Hanım temmuz başında Kemal Bey için mahkemeden eve yaklaşma yasağı koydurmuş. Kemal Bey bunu yeni öğrendi. Boşanma davasının açıldığını bile gazetelerden öğrendi. Şimdi kimseyle görüşmüyor, konuşmuyor. Böyle bir durumda Feryal Hanım halen mal varlığı istiyor. Uzun zamandır bunu planlıyormuş gibi garip bir durum var.”