Yenimahalle’de sünnet coşkusu

Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi, bu yıl 5. kez düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni’ni Şentepe Pazar yerinde gerçekleştirdi.

Yenimahallede sünnet coşkusu
30 Haziran 2013 Pazar 11:25 tarihinde eklendi.

Şölene Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yardımcıları Müslüm Ertekin, Erhan Aras, Başar Bal, Gürol Karahisarlıoğlu, muhtarlar ve sünnet çocukları ile aileleri katıldı.

İlk olarak Tolga Duman’ın sahne aldığı şölende Ankaralılar Derneği Sincan Şubesi Seğmen Ekibi gösteri sergiledi. Ardından, 'Ankaralıyız Dedik ya Kardeşim' adlı şarkısıyla tanınan Uğur Can, çocukları eğlendirdi. Sahne sırası şarkılarıyla Ankara’yı oynatan Mustafa Taş’a geldi.
Sünnet çocuklarının ve vatandaşların gönüllerince eğlendikleri etkinlikte konuşan Yaşar, "Yüzlerce çocuğun erkekliğe adımını attığı bu günde sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum." dedi.
    
Yenimahalle’nin Ankara’da değil Türkiye’de ses getiren bir belediye olduğunu vurgulayan Yaşar, “Belediyemiz artık kendi kaynaklarıyla ayakta durabilen, yatırım yapabilen, halkına kaliteli hizmet verebilen bir belediye haline gelmiştir. Siyaseti halkımı sevdiğim için, ülkemi sevdiğim için, hizmeti ibadet gördüğüm için yapıyorum. Oy vermiş vermemiş önemli değil. Ben halkımı seviyorum. Sevdam halk sevdasıdır. " şeklinde konuştu.

Program, havai fişek gösterisiyle son buldu.


CİHAN