Yılmaz'dan ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında geldiği 19 Mayıs ilçesinde esnafı ve köyleri ziyaret etti.

Yılmazdan ziyaret
16 Ocak 2014 Perşembe 17:30 tarihinde eklendi.

Programa; Başkan Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emine Karaçuha Yılmaz, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve yöneticileri, belediye başkan aday adayları ile partili ve partisiz vatandaşlar katıldı. 30 Mart seçimlerinden sonra şimdikinden çok daha iyi, kaliteli ve hızlı bir hizmet sürecine Büyükşehir Belediyesi ile birlikte adım atacaklarını ifade eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Bazılarının kafasında hizmet anlamında tereddütler olabilir ama kaliteli hizmet anlamında Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey’in de sık sık vurguladığı gibi artık hizmette kaliteye ve estetiğe yöneleceğiz. Yapılan hizmetlerde günü kurtarmaya yönelik değil estetiği artıracak, kaliteyi artıracak, görselliği artıracak ve vizyon sahibi marka şehirler yaratmaya yönelik adımlar atılacak.” diye konuştu.

Yeni yasa ile Büyükşehir Belediyesi sınırlarının genişleyeceğini ve artık Samsun’un tamamı olarak nitelendirilebilecek bir ölçekte sorumluluk alacaklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da “Bu sorumluluğu aldığımız günden itibaren ve adaylığımızın da belli olduğu günden itibaren biz aslında Samsun’un içindeki herhangi bir mahalle için ne düşünüyorsak, ne oranda sorumluluk duyuyorsak, 19 Mayıs ilçemizin köyleri ki şimdi artık hepsi mahalle oldu, o mahalleleri için de aynı sorumluluğu hissediyor ve düşünüyoruz. Bugün benim buraya geliş nedenim aslında bir kampanya gereği. Ama bu kampanya için gelişin altında ince bir detayda, bugün gideceğimiz köylerde ben neler yapacağımız ile ilgili tabiri caiz ise tekrar fotoğraflar çekip zihnime kaydedeceğim.” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, program kapsamında 19 Mayıs merkezde Pazar Mahallesi esnafını ziyaret etti. Merkezdeki ziyaretlerin ardından köylere hareket eden Yılmaz ve beraberindeki heyet Kösedik, Kuşyakası, Ormancık, Çetelipınar, Esentepe ve Çepinler köylerini ziyaret ederek, köylü vatandaşlarla bir araya geldi.

 


CİHAN