Yola çıkacaklar dikkat

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Yola çıkacaklar dikkat
18 Temmuz 2011 Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi.

 

TEM Otoyolu'nun Gebze Köprülü Kavşağı ile İzmit Doğu arasında 15 Kasım'a kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından yol saat 22.00'de kapatılıp saat 10.00'da açılacak. Sürücülerin yol çalışmaları tamamlanana kadar belirtilen saatlerde D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor. 
     
TEM Otoyolu'nun Avcılar-Kınalı Kavşakları 22-73. kilometreleri ve Kınalı bağlantı yolu 0-8. kilometreleri 15 Kasım'a kadar gerçekleştirilecek üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. 
     
Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5. kilometreleri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos'a kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak. 
     
Dalaman-Fethiye yolunun 35-42. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ bant trafiğe kapatılarak ulaşım sol banttan çift yönlü sağlanıyor. 
     
Havran-Balıkesir yolunun 22-24. kilometrelerindeki (Şapçı Rampaları mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın, 20 ve 22 Temmuz'da 14.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak. 
     
Havran-Balıkesir yolunun 51-52. kilometrelerindeki (Balya ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 19 ile 21 Temmuz'da 14.00-17.00 saatlerinde yolda ulaşım sağlanamayacak. 
     
Mekece-Bozüyük yolunun 73-74. kilometrelerindeki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü sağlanacak. 
     
nkara Çevre Otoyolu'nun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı kesimi 7-12. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ağustos'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek. 
     
Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün genleşme derzlerindeki onarım çalışmaları nedeniyle 00.00-06.00 saatlerinde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak. 
     
Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu, Gaziantep-Birecik kesiminin 0-54. kilometrelerindeki çeşitli kesimlerde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak. 
     
Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometrelerinde yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek. 
     
Ankara-Çevre Otoyolu'nun İncek kavşağı-Sincan kavşağı kesimi arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek. 
     
Anadolu Otoyolu'nun Ankara-Çeltikçi kesimindeki Hamamçayı Köprüsü'nde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak. 
     
Ankara Çevre Otoyolu'nun Gölbaşı kavşağı-Cebeci kavşağı üstyapı çalışmaları nedeniyle 20 Temmuz'a kadar Gölbaşı-Cebeci istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek. 
   
 Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı ayrımı kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak. 
     
Artvin-Şavşat yolundaki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup ulaşım, bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü sağlanıyor. 
     
Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılıyor. 
     
Mekece-Bozüyük yolunun 29. kilometresinde bulunan Sanayi 1 Köprülü kavşağı yapım çalışmaları için sol taşıma yolunun 29-32. kilometreleri arası trafiğe kapatılacak olup trafik diğer taşıma yolundan iki yönlü sağlanacak. 
     
Mekece-Bozüyük yolunun 52-53. kilometrelerindeki köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuz'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan verilecek. 
     
TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerde 30 Aralık'a kadar 09.00-17.00 saatlerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacak. 
     
Ankara Çevre Otoyolu'nun İncek Kavşağı ile Eskişehir Kavşağı kesimi arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İncek-Eskişehir istikameti 22 Temmuz'a kadar trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü sağlanacak. 
   
Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan verilecek. 
     
Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometrelerindeki patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılıyor. 
     
Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatlerinde ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü sağlanıyor. 
     
Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılıyor. 
     
Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasındandaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılmaktadır. 
     
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkisi, Boğayokuşu Mevkisi ve Karaltı Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. 
     
Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü Mevkisinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. 
     
Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor. 
     
Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü Mevkisi, Dibekdere Köyü Mevkisi ve Milas Devlet Hastanesi Mevkisindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.