"Zahide Nine'nin eli öpülür"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara'da start veren ve daha sonra İstanbul'da devam eden "Milli İradeye Saygı" mitinginin 3'üncü durağı Kayseri'de halka seslendi

Zahide Ninenin eli öpülür
21 Haziran 2013 Cuma 16:05 tarihinde eklendi.
ZAHİDE NİNE DİK DURDU
 
Zahide Nine, dik durdu, eğilmedi. Tek başına bunu yaptı. O Zahide Nine'nin eli öpülür. İşte o Zahine Nine'ler Nene Hatun'ların varisidir. Biz, sizler, Nene Hatun'ların varisleriyiz. Bunlar, Zahide Nine'ye nasıl bakıyorsa bütün millete de öyle bakıyorlar ama artık Zahine Nine'ler susmuyor, bunlara ağızlarının payını veriyor ama artık millet susmuyor, bunlara gereken cevabı veriyor" dedi.
 
Zahide Nine İstanbul'da vandalların önüne çıkıp yeter artık dedi. Bu çok önemli. Analarını ağlattı. Zahide Nine'ye ne dediler. Git sana para verirler dediler. Ama o ne dedi? Ben bu memleketin emeklisiyim, param var benim dedi. O Zahide Nine'nin eli öpülür. Artık Zahide Nine'ler susmuyor, millet susmuyor. Makarnacı, kömürcü diye aşağıladıkları millet bunlara artık boynunu bükmüyor.
 
ERDOĞAN'IN SÖZÜNÜ ETTİĞİ ZAHİDE NİNE
 
Emniyet'e gelen SDP'li grup, Zahide Özay adlı emekli hemşirenin sert tepkisiyle karşılaştı.
 
Zahide Nine, "Bu vatanı altın tepside kimse bize vermedi. Her taşında her toprağında kan vardır. Bu memleket herkesin memleketi, artık yeter. Taksim herkesin Taksim'i size ne?" diye tepki gösterdi.
 
GÖSTERİCİ: "BELKİ SANA PARA VERİRLER"
 Göstericilerin birinden gelen "Arka tarafta bir yerde söyle belki sana para verirler." şeklindeki sözlerine sinirlenen Zahide Özay, "Benim paraya ihtiyacım yok. Devletin emeklisiyim. Onurlu, şerefli, 35 yıllık memleketime hizmet etmiş namuslu bir insanım. Paraya satılacak biri değilim. Bu ülkenin öz evladıyım, gazi çocuğuyum. Memleketime sahip çıkmayayım mı, sana mı yedireceğim." ifadelerini kullandı.