Aile yadigârı gitti

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin Caroline’i Wilma Elles, Wimbledon Tenis Turnuvası’nın açılış partisinde 100 yılı aşkın süredir ailesinde olan saati kaybetti

Aile yadigârı gitti
22 Haziran 2011 Çarşamba 08:39 tarihinde eklendi, 1.030 kez okundu.

 

Alman oyuncu Wilma Elles, geçen perşembe Londra’da, Wimbledon Tenis Turnuvası açılış partisinde bir aırlık aile yadigarı saatini kaybetti. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin Caroline’i Elles, Sir Richard Branson’un Londra Kensington Roof Gardens‘da verdiği Wimbledon Tenis Turnuvası partisine katıldı. İşletmeci sevgilisi Levent Özçelik’in de katıldığı partide 10 resimden oluşan ‘İstanbul’ temalı resim sergisinin görücüye çıktığı gece Elles için zehir oldu. Çünkü keyifli başlayan gecede Elles ailesinden kalan saatini kaybetti.
 
Sol kolunda altın kaplama aile yadigarı asırlık saatiyle poz veren Elles, daha sonra İngiltere’de yaşayan kız kardeşi Josepha ile buluştu. Kardeşiyle mutluluk fotoğrafları çektiren Elles’in kolundaki saat gecenin sonunda yoktu. Elles, üzüntülü bir halde, “O gece partide ailemden yadigar kalan asırlık saatimi kaybettim. Ama nerede düştü, farkında değilim. Fotoğraflarda saatim var mı, bakar mısınız?” diyerek gazetecilerden yardım istedi.
 
İyi ki fotoğraflarda var
Çekilen fotoğraflarda saatini görüp duygulanan Elles otoğrafları partinin yapıldığı Roof Gardens’a göndereceklerini belirterek, “O gece böyle bir saati bulan var mı soracağız” dedi. Güzel oyuncu şimdi Londra’dan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Milliyet