AK Parti'de flaş görev değişikliği

AK Parti Sivas Milletvekili, eski TBMM Başkanı ve eski Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkanı seçildi.

AK Partide flaş görev değişikliği
18 Kasım 2021 Perşembe 10:47 tarihinde eklendi, 1.722 kez okundu.
AK Parti Grubu, yeni Grup Başkanı’nın belirlenmesi için basına kapalı toplandı.
 
Toplantıda, AK Parti Ankara Milletvekili Naci Bostancı, 2023 seçimleri kapsamında AK Parti Genel Merkezi’nde görev alacağı için yeni Grup Başkanı’nın belirlenmesi amacıyla seçim yapıldı. Bostancı’dan boşalan Grup Başkanlığı’na, 241 oy alan Yılmaz seçildi.
 
Daha önce TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı olarak görev yapan İsmet Yılmaz’dan boşalan Milli Savunma Komisyonu Başkanlığı’na ise komisyonda yapılan seçimle Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın getirildi.
 
Çelik’ten tebrik
 
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Yılmaz’ı tebrik etti. Çelik “Partimizin Grup Başkanı seçilen eski Meclis Başkanımız Sayın İsmet Yılmaz’ı tebrik ediyoruz. Tecrübesi ve zarif kişiliğiyle çok değerli hizmetler üretecektir. Görevi devreden Sayın Naci Bostancı birikimi ve kuşatıcı yaklaşımıyla çok değerli katkılar sundu. Teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönem içinde yer alacağı yeni çalışmalarda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.(Milliyet)