"AKP'li yetkililer hayal ticareti yapıyor"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, askeri acemi birliklerin büyük şehirlerden taşra kentlerine taşınması Milli Savunma Bakanlığı'nın 2013 yılı bütçesinin Plan Bütçe

AKPli yetkililer hayal ticareti yapıyor
15 Mayıs 2013 Çarşamba 17:33 tarihinde eklendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, askeri acemi birliklerin büyük şehirlerden taşra kentlerine taşınması Milli Savunma Bakanlığı'nın 2013 yılı bütçesinin Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşmelerinde gündeme geldiğini hatırlattı.

Durmaz, "Her konuda olduğu gibi Yozgat’ın gelişmesine ve ekonomisinin canlanmasına katkı olacağı düşüncesi ile Yozgat’a bir Askeri Acemi Birliğin kurulmasının çok gerekli olduğunu bir yıl önce Milli Savunma Bakanı’na vermiş olduğum soru önergesi ile dile getirmiştim. Ancak Sayın Bakan vermiş olduğu cevapta bugün olduğu gibi Yozgat ilimize böyle bir birliğin kurulması meselesini yuvarlak ifadelerle geçiştirmiştir. Sayın Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın, Yozgat Askerlik Şubesinin açılışında söylediği 'savunma sanayisinde de Yozgat’ta iyi bir şeyler yapmak istiyoruz' sözünden bu tarafa Yozgat’ta konu ile ilgili somut bir adım atılmamıştır." dedi.

AKP’li bütün yetkililerin hayal ticareti yapmaya devam ettiğini anlatan Durmaz, "Konunun takipçisi olmaya, Yozgatımızın geleceğini ilgilendiren her adıma, yapılacak her işe ve yatırıma destek vermeye devam edeceğimi belirtmek isterim." diye konuştu.


CİHAN