Aralarında kılıç bile var!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği yol aramasında 80 adet değişik özellik ve ebatlarda ,insana zarar verecek şekilde tasarlanmış sopalar, kılıç, kama ele

Aralarında kılıç bile var!
16 Mayıs 2013 Perşembe 11:38 tarihinde eklendi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği yol aramasında 80 adet değişik özellik ve ebatlarda ,insana zarar verecek şekilde tasarlanmış sopalar, kılıç, kama ele geçirildi.

Viranşehir polisinin, 15 Nisan-15 Mayıs 2013 tarihlerinde ilçe genelinde düzenlediği yol kontrollerinde görenleri hayrete düşürecek ebatta işlenmiş ve insanın ölümüne sebebiyet verecek şekilde tasarlanmış çok sayıda sopa ele geçirildi. Bu sopaların içerisinde, önceki hafta iki aile arasında çıkan kavgada yaralanan daha sonra hayatını kaybeden Celal Alataş isimli vatandaşın ölümüne sebep olduğu belirlenen sopa da üzerindeki kan ve saç teli ile birlikte bulunuyor.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan basın açıklamasında, 15 Nisan ve 15 Mayıs tarihleri arasındaki 1 aylık periyotta ilçe genelinde icra edilen genel asayiş ve yol uygulamasında; 1 adet sap uzunluğu 25 cm, metal kısmı 57 cm’lik çift başlı kılıç, 1 adet çok amaçlı el fenerli ve kama, 27 Nisan 2013 tarihinde ilçede meydana gelen ve 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan kasten yaralama olayında kullanılan 1 adet otuzaltılık metal İngiliz anahtarı ele geçirildiği belirtildi. Emniyet yetkilileri, “Yine aynı olayda kullanılan 6 adet sopa, 80 adet değişik modellerde sopa ve 145 adet fitilli havai fişeği ele geçirildi.” şeklinde açıklamada bulundu.


CİHAN