ATV ile ölüme giden Brezilyalı model anıldı

Sevgilisiyle tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen yıl Atv olarak bilinen dört tekerlekli arazi aracıyla 30 metre yüksekliğindeki istinat duvarından bir iş merkezini bahçesine uçarak yaşamını yitiren Brezilyalı model ve pilates eğitmeni 35 yaşındaki Rosalva Pontes anıldı.

ATV ile ölüme giden Brezilyalı model anıldı
29 Ağustos 2013 Perşembe 20:24 tarihinde eklendi.
Pontes'in işadamı sevgilisi 55 yaşındaki Kadri Önel ile Brezilya ve Almanya'dan gelen yakınları ve arkadaşları öldüğü yere çiçek bırakıp, saygı duruşunda bulundu, şiirler okudu. Gözyaşlarının tutamayan Kadri Önel, törendeki duygusal konuşmasında şunları söyledi:
 
"Rosalva, seni asla unutmayacağız. Kalbimizdesin, bizimle yaşıyorsun. Biliyoruz ki bizi yıldızlardan izliyorsun. Rosalva, Bodrum'da iki yıl yaşamıştı, çok sevdikleri ve sevenleri oldu. Rosalva'nın Bodrumlu dostları, ona olan sevgilerinin büyüklüğünü ve özlemlerini anlatıyorlar.

Rosalva, Brezilya'da doğdu, büyüdü, Bodrum için atan kalbi, o en çok sevdiği yerde Bodrum da durdu. Rosalva, Brezilyalı doğdu, Bodrumlu öldü. Güzel Rosalva, sen bizim herşeyimizsin. Brezilya'dan ve Almanya'dan gelen arkadaşların akrabaların seni asla unutmayacak."
 
Yarım saat süren anma sırasında Pontes'in yakınları Vera Lucia, Candido Huber, Lucien Soares, Neomar Omeıda ve Shyrley Cristina Ripardo duygusal anlar yaşayıp, gözyaşı döktü.
 
Model, pilates eğitmeni Rosalva Pontes, 20 Mart 2012 tarihinde ABD'de yaşayan işadamı sevgilisiyle tatile geldiği Bodrum'da sabah antrenmanına gitmek için bindiği 35 GZ 7992 plakalı Atv'yle, kaldığı villanın bulunduğu Akdeniz Sokak'ta yokuş inerken direksiyon hakimiyetini kaybedip, 30 metre yükseklikten Gold Center AVM'nin istinat duvarından uçarak, ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. 

DHA