Aydınbey otelleri ile mükemmel tatile ilk adım

Aydınbey otelleri, Side, Belek ve Alanya gibi 3 farklı destinasyonda size mükemmel hizmet kalitesini lüks bir sunumla gerçekleştirecektir. Aydınbey otellerini tercih ederek mükemmel bir tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Aydınbey otelleri ile mükemmel tatile ilk adım
10 Şubat 2016 Çarşamba 11:03 tarihinde eklendi.

Aydınbey otelleri, Side, Belek ve Alanya gibi 3 farklı destinasyonda size mükemmel hizmet kalitesini lüks bir sunumla gerçekleştirecektir. Aydınbey otellerini tercih ederek mükemmel bir tatili gerçekleştirebilirsiniz.
 

Antalya; her dönemin popüler tatil mekanlarından birisi olmuştur. Özellikle doğal güzelliklerinin yanına eklenen tarihi güzelliklerle son derece başarılı destinasyonların ilk durağı haline gelen Antalya, her yıl 10 milyondan fazla turisti misafir eder. Side, Belek ve Alanya gibi harika mekanlara sahip olan Antalya, bu bölgelerin gelişmişliğinin yanı sıra eşsiz güzelliğine de ilk adımı atmanıza olanak tanır. Muhteşem deniz, turistler için mükemmel bir tatil alternatifidir. Bunun yanı sıra eşsiz güzellikler de eklenince harika bir tatil kaçınılmaz olmaktadır. Türkiye’nin en önemli tatil destinasyonu konumunda ki Antalya’nın tercih edilmesinde ki bir diğer sebep ise özellikle bölgede faaliyet gösteren otellerin son derece güzel hizmet veriyor olmasıdır. Bunlardan bir tanesi de Aydınbey oteller zinciridir. Side, Belek ve Alanya’da konuşlu olan 3 farklı oteliyle ziyaretçilerine hizmet sunan bu tesis, mükemmel bir tatil için ilk adımı atmanıza yardımcı oluyor.
 

Aydınbey otelleri, Side, Belek ve Alanya gibi 3 farklı destinasyonda size mükemmel hizmet kalitesini lüks bir sunumla gerçekleştirecektir. Zincir otelleri olması sebebiyle çok sayıda olanağı sizlere ulaştıran Aydınbey, denize sıfır konumları sebebiyle tercih sebebidir. Aydınbey otellerini tercih ederek mükemmel bir tatili gerçekleştirebilir veya eşsiz güzellikte ki Antalya yöresinin dokusuna ilk adımı atabilirsiniz. Denize sıfır konumları, açık yüzme havuzları, su kaydırakları, fitness merkezleri, spa, ve Türk hamamı  ile gerçekten hayal ettiğiniz kusursuz tatil için planlanmışlardır. Beş yıldızlı oteller olan bu tesisler, erken rezervasyon seçenekleri ile fiyat garantisi sunmakta ve mükemmel bir tatili daha ucuza yapmanıza olanak tanımaktadır. Akdeniz A' la Carte Restoran, Barbeque A' la Carte Restoran, Mexican A' la Carte Restoran, Osmanlı A' la Carte Restoran, Uzakdoğu A' la Carte Restoran ve İtalian A' la Carte Restoran seçenekleri ile her türlü lezzeti yakalamanızı sağlayan, Türk ve dünya mutfağının en güzel örneklerini size sunan Aydınbey otelleri, sizin aradığınız her türlü olanağı sunmayı kendine şiar edinmiş yapısıyla tatilinizin daha keyifli ve eğlenceli bir hale dönüşmesini gerçekleştirmektedir. Erken rezervasyon seçenekleri ile tercih edebileceğiniz zincir oteller arasında olan Aydınbey Otelleri ile siz de yaz planlarınızı biran önce yapabilirsiniz.
 

Aydınbey King Palace Spa oteli bu kategoride ki eşsiz güzelliği size yansıtmaya yetecektir. Oda süslemesi, Çikolata ve şarap ikramı gibi balayı ayrıcalıklarını da sunan bu tesis, her şey dahil konseptte, sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler, gün içerisinde snack, ikramlar ve çay saati, tesisin belirlemiş olduğu yerli alkollü-alkolsüz içecekler servis edilir. Belirtilen hizmetler dışındaki tüm ekstra hizmetler ücretlidir.
 

Denize sıfır konumunda yer alan Aydınbey King Palace Spa’da Plaj Havlusu, Şezlong, Minder, Şemsiye, Aquapark, Aktiviteler, Aerobic, Animasyon, Beach Voley, Bilardo, Bowling, Dart, Fitness, Spa, Masa Tenisi, Masaj, Sauna, Jakuzi, Atari Oyunları, Tüm Su Sporları, İnternet Cafe, Wireless İnternet, Kütüphane, Boccia, Türk Hamamı, Buhar Odası, Çocuklar İçin Bebek Bakımı, Çocuk Diskosu, Mini Club gibi özellikleri ücretli veya ücretsiz olarak yararlanabilmeniz için sizlere sunuyor.
 

Eşsiz mükemmel dekorasyona sahip olan odalarında lüksün her türlü ihtişamını sizler için hazırlayan Aydınbey otelleri, mükemmel tatil anlayışına ilk adımızı atmanıza olanak tanıyor. Her odada standart olarak verilen hizmetler arasında Balkon, Banyo, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Mini Bar, Mutfak, Müzik Yayını, Oda Kasası, Merkezi Klima, Telefon, Uydu Yayını, LCD Televizyon, Wireless İnternet, Küvet, Kahve & Çay, Çalışma Masası, Su Isıtıcı, Yüzme havuzu gibi malzeme veya kullanım araçları yer alıyor. Mükemmel tatil anlayışını yaşamak, ailenizle birlikte harika zaman geçirmek veya eşsiz güzelliği sonuna kadar yaşamak niyetinde olanların tercihi konumunda ki Aydınbey otelleri, Side, Alanya ve Belek’te ki tesisleriyle hizmet sunuyor.