Beşiktaş Belediye Başkanı'ndan ''Kenan Işık öldü'' tweeti

Yaklaşık 2 yıl önce spor salonunda düşerek beyin kanaması geçiren Kenan Işık, hayatını kaybetti. Usta tiyatrocunun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

Beşiktaş Belediye Başkanından Kenan Işık öldü tweeti
28 Şubat 2016 Pazar 08:07 tarihinde eklendi, 6.618 kez okundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, beyin kanaması sebebiyle bir süredir tedavi gören ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın vefat ettiğini duyurdu.

 

2014 yılının Mart ayında geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi altına alınan ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. 
 
Kenan Işık'ın vefat haberini ilk duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar oldu. Hazinedar, Twitter'da yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.
 
 
BİR AÇIKLAMA DA MARKAR ESAYAN'DAN

Twitter'dan Kenan Işık'ın hayatını kaybettiğini yazan isimlerden birisi de Ak Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan oldu. Ancak Esayan daha sonra attığı bu twiti silerek şunları yazdı: "Kenan Işık'la ilgili haberler çelişkili. Vefat haberi umarım doğru değildir. İki yönde de haberler var."
 

 
 
Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Kenan Işık'la ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.